Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωμένοι και σε καλή κατάσταση»

«Συγκεντρωμένοι και σε καλή κατάσταση»
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 01:50

Για το ματς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, το Σάββατο (19/01) στη Θεσσαλονίκη, μίλησαν ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και η Στέλλα Χριστοδούλου.

Με τον προπονητή του Θρύλου να τονίζει: «Παίζουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο και λίγο πιο μικρό από τα υπόλοιπα στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί αλλά μετά τη διακοπή ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά. Στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα ώστε να φτάσουμε στη νίκη που είναι και ο μοναδικός μας στόχος».

Από την πλευρά της, η αρχηγός και πασαδόρος των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε: «Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε τον δεύτερο γύρο με μια καλή εμφάνιση, όπως κάναμε και στον αγώνα με τη Σαντορίνη. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στο στόχο μας. Η ομάδα μετά τη διακοπή παρουσιάζει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε στη συνέχεια από δω και πέρα».

Διαβάστε επίσης

Με Σκοτ για τη… ρεβάνς!

Με Σκοτ για τη… ρεβάνς!

Με την νεοαποκτηθείσα Αμερικανίδα ακραία, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού αγωνίζεται σήμερα, Σάββατο (19/01, 18:00) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα.