Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Λαζάρεβιτς στηρίζει την Χίπε! (pic)

Η Λαζάρεβιτς στηρίζει την Χίπε! (pic)
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 08:30

Χωρίς την Σάσκια Χίπε θα αγωνίζεται τουλάχιστον το επόμενο δίμηνο η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Και αυτό, διότι η Γερμανίδα διαγώνια υπέστη μερική ρήξη αχίλλειου τένοντα το Σάββατο (19/01) στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στο τρίτο σετ.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν στείλει «περαστικά» στην άτυχη Γερμανίδα διαγώνια. Και η Άνα Λαζάρεβιτς είναι μία εξ αυτών!

Η πρώην «ερυθρόλευκη» βολεϊμπολίστρια έστειλε την στήριξη της στην καλή της φίλη «Σάσι» με ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, η Σέρβα ακραία ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία σε story στο Instagram και έγραψε: «Μείνε δυνατή και εύχομαι να επιστρέψεις το συντομότερο δυνατό».

Διαβάστε επίσης

«Μέρα αγώνα» (vid)

«Μέρα αγώνα» (vid)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας (21/01) με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Έλα και μην μετράς την ώρα…

Έλα και μην μετράς την ώρα…

Ώρα για ένα ακόμα «κάρφωμα» επί του ΠΑΟ σήμερα, Δευτέρα (21/01, live στις 17:30 στο gavros.gr/ΕΡΤ2) στο Ρέντη, για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ!

«Πελάτες» για μια ζωή!

«Πελάτες» για μια ζωή!

Ο Ολυμπιακός κάνει... πλάκα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, μετρώντας 38 συνεχόμενες νίκες από το 2015. Δηλαδή εδώ και 1.363 ημέρες, 32.717 ώρες και εκατομμύρια δευτερόλεπτα!