Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος ο Θρύλος! (vid, pics)

Πανέτοιμος ο Θρύλος! (vid, pics)
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 17:12

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει σε λίγα λεπτά (21/10 | Live στις 17:30 στο gavros.gr/ΕΡΤ2) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη, για την για την 13η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. Με τους Πειραιώτες να θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που «τρέχουν» από την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα, καθώς και να «καρφώσουν» για άλλη μία φορά τον Παναθηναϊκό!

Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος για το 39-0 σερί επί του ΠΑΟ σε επίπεδο Ερασιτέχνη, καθώς πραγματοποίησε την προθέρμανση του στο κλειστό του Ρέντη. Κάτι το οποίο μπορείτε να δείτε και παρακάτω, από το βίντεο και τις φωτογραφίες του gavros.gr.

Διαβάστε επίσης

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ! (vids)

Φανταστικοί οι ΓΑΥΡΟΙ! (vids)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε «καυτή» ατμόσφαιρα στο Ρέντη, βοηθώντας με τη δυνατή φωνή του την αγαπημένη του ομάδα να φτάσει σε ακόμη ένα «κάρφωμα» επί του ΠΑΟ.

Δίπλα στην ομάδα Αγραφιώτης, Καραπαπάς!

Δίπλα στην ομάδα Αγραφιώτης, Καραπαπάς!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών βρίσκονται στο Ρέντη, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός Live

Τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Βόλεϊ Λιγκ. Live στις 17:30 στο gavros.gr/ΕΡΤ2.