Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» παράνοια και η χαώδης διαφορά!

Η «ερυθρόλευκη» παράνοια και η χαώδης διαφορά!
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 20:55

Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ είναι ένας. Ο Ολυμπιακός. Και αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς. Την Δευτέρα (21/01) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου επικράτησε για άλλη μια φορά του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ, (σ.σ. 3-1 σετ) και έτσι συνέχισαν δύο εντυπωσιακά σερί που τρέχουν κόντρα στους «πράσινους».

Αυτή ήταν η 39η διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Ο Θρύλος έχει να χάσει από τους «πράσινους» από τις 27 Απριλίου του μακρινού 2015 και πλέον ο μοναδικός τρόπος για να… σπάσει το συγκεκριμένο σερί είναι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ να παίξει με τον Παναθηναϊκό στο Φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και να χάσει. Πράγμα δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι και οι «ερυθρόλευκες» με τη σειρά τους έχουν να χάσουν εδώ και τρία χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις.

Παράλληλα το ρεκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το βόλεϊ των Ανδρών έχει φτάσει στο 27-1, ενώ σε 61 αγώνες ο Θρύλος της Ελλάδας έχει κερδίσει τις 41 από το 1998 και μετά όπου υπάρχει καταγραφή πόντων με το υπάρχον σύστημα.

Μιλάμε για χαώδης διαφορά η οποία προκαλεί παράνοια... Υπομονή να έχουν, καθώς τα «γλέντια» θα συνεχιστούν.

Διαβάστε επίσης

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν η Χίπε

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν η Χίπε

Η Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όμως, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τους επόμενους 2-3 μήνες.

39-0 και το «γλέντι» συνεχίζεται!

39-0 και το «γλέντι» συνεχίζεται!

Ο Ολυμπιακός κάνει πλάκα στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, μετρώντας και με τη σημερινή νίκη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ (3-1 σετ), 39 συνεχόμενες νίκες σε όλα τα σπορ του Ερασιτέχνη. Και έπεται και συνέχεια!