Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εύκολη η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό»

«Εύκολη η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 - 17:11

Την ποιότητα της με το... καλημέρα έδειξε η Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ. Η νεοαποκτηθείσα Αμερικανίδα ακραία του Ολυμπιακού πραγματοποίησε καταπληκτικό ντεμπούτο κόντρα στον Άρη και, δίκαια, αναδείχθηκε MVP της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ. Με την Αμερικανίδα να εκφράζει τη χαρά της για το εν λόγω βραβείο, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλη τιμή στο πρώτο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να παίρνω και το βραβείο της MVP. Σίγουρα, δεν θα ερχόταν αυτή η διάκριση αν δεν ήταν οι συμπαίκτριες μου. Έχουμε τόσες χαρισματικές αθλήτριες και, δυστυχώς, η Σάσκια (σ.σ. Χίπε) τραυματίστηκε. Τις ευχόμαστε περαστικά και όλες οι υπόλοιπες θα συνεχίζουμε να παλεύουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με καλωσόρισαν στην ομάδα και ο κόσμος στην Αθήνα είναι πολύ ευγενικός. Η πόλη είναι απίστευτη και ανυπομονώ να την εξερευνήσω. Ξεκίνησα την σεζόν στην Ιταλία, αλλά το συμβόλαιό μου τελείωσε τον Ιανουάριο. Βρισκόμουν σε αναζήτηση ομάδας όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και η απόφαση να έρθω ήταν εύκολη.

Η πρώτη μου εντύπωση για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλή, μου έχει κάνει εντύπωση πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος στις κερκίδες! Δείχνουν την αγάπη τους με έντονο τρόπο και το κλίμα την ώρα του αγώνα είναι εντυπωσιακό».

Διαβάστε επίσης

Χίπε ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! (pics)

Χίπε ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! (pics)

Η Γερμανίδα διαγώνια βγήκε από το νοσοκομείο την Τρίτη (22/01) το βράδυ και την Τετάρτη (23/01) το απόγευμα βρέθηκε στο Ρέντη για να δει τον Θρύλο!