Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν επαναπαυόμαστε, τα θέλουμε όλα»

«Δεν επαναπαυόμαστε, τα θέλουμε όλα»
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 00:40

Την κατάκτηση του Λιγκ Καπ πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, νικώντας τον Φοίνικα Σύρου και στον δεύτερο τελικό, στο κλειστό του Ρέντη. Ωστόσο, ο Θρύλος δεν σταματά και στοχεύει στην κατάκτηση όλων των τίτλων που διεκδικεί! Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό. Κάτι που τόνισε και ο Κώστας Χριστοφιδέλης σε δηλώσεις του. Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος ακραίος και αρχηγός των Πειραιωτών δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Φοίνικα, όχι μόνο για τα δυο παιχνίδια στον τελικό αλλά και για όλα τα παιχνίδια που έδωσαν σε όλη την πορεία τους μέχρι εδώ. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, σαφώς είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να συζητήσω αν θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα ή όχι. Αυτό το ξέρουμε πολύ καλά οι ίδιοι.

Είμαστε χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επαναπαυτούμε. Ξέρετε όλοι, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει φτιαχτεί για να κατακτήσει το Λιγκ Καπ, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και μια ανάλογη πορεία με την περσινή στην Ευρώπη. Δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο για να γιορτάσουμε την κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου. Αρχής γενομένης από αύριο, όπου πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο CEV Καπ την Τετάρτη και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό».

Διαβάστε επίσης