Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το αφιερώνω στον κόσμο και την ομάδα μου»

«Το αφιερώνω στον κόσμο και την ομάδα μου»
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 08:13

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε ακόμη ένα τρόπαιο, αυτό του Λιγκ Καπ, με τον Νίκο Ζουπάνη να είναι ο πρωταγωνιστής των «ερυθρόλευκων» στον 2ο τελικό στο Ρέντη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου.

Ο διεθνής διαγώνιος στις δηλώσεις του θέλησε να αφιερώσει τόσο τον τίτλο όσο και την ατομική του διάκριση στον κόσμο και την ομάδα του, ενώ έδωσε το σύνθημα για ακόμη περισσότερους τίτλους και διακρίσεις τη συνέχεια της σεζόν.

Αναφέροντας αρχικά: «Αφιερώνω τον πρώτο τίτλο της σεζόν αλλά και την πρώτη μου ατομική διάκριση στην ομάδα μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ήταν το πρώτο μου ατομικό βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δουλεύω πολύ και έχω μεγάλη δυναμική κάθε στιγμή. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Αυτό πηγάζει από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής σε μένα και στον Στιβαχτή που είναι ο πασαδόρος. Αυτό φαίνεται και στην προπόνηση».

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Την διπλή αλλαγή την κάνει ο κόουτς για να έχει ουσία το παιχνίδι της ομάδας και όχι για τυπικούς λόγους όπως γίνεται συνήθως. Ο στόχος μας από την αρχή είναι να βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό. Έτσι αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα και γι αυτό έχουμε διατηρήσει και το αήττητο για δύο σεζόν. Στόχος μας είναι και οι τρεις εγχώριοι τίτλοι και να καταφέρουμε να διακριθούμε και στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης