Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κι ακόμα είναι Ιανουάριος...

Κι ακόμα είναι Ιανουάριος...
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 09:28

Άλλα σωματεία δεν καταφέρνουν να κατακτήσουν δύο κούπες σε όλη τη χρονιά. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει ήδη προσθέσει δυο ακόμα στην τροπαιοθήκη του. Κι ακόμα είναι Ιανουάριος. Μετά το Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο Ανδρών, την περασμένη εβδομάδα στο Φάιναλ 4 που έγινε στο Καρπενήσι, τώρα ήταν η σειρά του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ Ανδρών. Δεύτερη κούπα για το 2019, μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Η κυριαρχία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη συνεχίζεται και φέτος με τις κούπες να έρχονται, η μία μετά την άλλη, σε ερυθρόλευκα χέρια. Συλλέκτης τίτλων ο Θρύλος κι αυτό το αποδεικνύει για μια ακόμα χρονιά. Ήδη τα δύο πρώτα τρόπαια τα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Δύο στα δύο για τους «ερυθρόλευκους» και έχει και συνέχεια.

Η πορεία του Θρύλου είναι συνυφασμένη με τρεις έννοιες. Πρωταθλητισμός, κυριαρχία, τρόπαια! Με αποτέλεσμα να περνούν οι ημέρες και οι κούπες να πληθαίνονται στην τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο. Δεν σταματά να είναι ο κορυφαίος σύλλογος, αλλά το αποδεικνύει σε διαρκή βάση.

Διαβάστε επίσης

Σειρά του Αίαντα Ευόσμου

Σειρά του Αίαντα Ευόσμου

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Τρίτη (19:30) την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο ματς που ήταν να γίνει το περασμένο Σάββατο αλλά αναβλήθηκε.