Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια»

«Θα παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια»
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 23:02

Με τον Αίαντα Ευόσμου παίζει την Τρίτη (29/01) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» στο δεύτερο μισό της σεζόν θα παίξουν ακόμη καλύτερα, ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό της Σάσκια Χίπε, επισημαίνοντας ότι όλη η ομάδα θα συνεχίσει πιο δυνατά για να καλύψει και το κενό της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε καλά μετά το νέο έτος. Παίζουμε καλύτερα αλλά ήμασταν άτυχοι με τον τραυματισμό της Σάσι. Οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι καλά και θα συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Αυτό είναι που περιμένω για τη συνέχεια και στο αυριανό παιχνίδι με τον Αίαντα»

Διαβάστε επίσης

Διευρύνει το νικηφόρο σερί της

Διευρύνει το νικηφόρο σερί της

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 19:30 στο Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα του Αίαντα Ευόσμου για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Live ενημέρωση στο gavros.gr/OSFP TV.

«Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό»

«Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό»

Ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ μίλησε στην «Μεγάλη Μου Αγάπη» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ακόμη και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους «ερυθρόλευκους».