Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διευρύνει το νικηφόρο σερί της

Διευρύνει το νικηφόρο σερί της
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 08:37

Για να διευρύνει το νικηφόρο σερί της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού υποδέχεται στις 19:30 στο Ρέντη τον Αίαντα Ευόσμου για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live ενημέρωση στο gavros.gr/OSFP TV.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, φτάνοντας σε ακόμη μία νίκη τη φετινή σεζόν.

Αγωνιστικά προβλήματα πέρα από την γνωστή απουσία της Σάσκια Χίπε δεν υπάρχουν με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτριών της.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αίας Ευόσμου 3-0 σετ (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αίας Ευόσμου 3-0 σετ (τελικό)

Διαβάστε (από το gavros.gr) και παρακολουθήστε (από το OSFP TV) το ματς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου στο Ρέντη, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.

«Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό»

«Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό»

Ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ μίλησε στην «Μεγάλη Μου Αγάπη» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ακόμη και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους «ερυθρόλευκους».