Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συγκεντρωθούμε και να κερδίσουμε»

«Να συγκεντρωθούμε και να κερδίσουμε»
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 - 23:44

Για την πρώτη προημιτελική «μάχη» της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο CEV Καπ, κόντρα στην Μπουργκάς στην Βουλγαρία, μίλησε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Με τον κόουτς του Θρύλου να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Ο αντίπαλος μας διαθέτει τρεις-τέσσερις παίκτες οι οποίοι είναι πάρα πολύ έμπειροι και πολύ καλοί και έχουν παίξει στην εθνική τους ομάδα. Έχουν μια τετράδα από καλούς και έμπειρους παίκτες και πλαισιώνονται από παίκτες που έχουν αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες και στο μέλλον θα αγωνιστούν σίγουρα στην αντρική. Πρόκειται για ένα δύσκολο σύνολο, ενώ δεν μας βοήθησε η αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ, που μεταφέρθηκε από Σάββατο σε Κυριακή, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να τους κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Θρύλου!

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Θρύλου!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε με 3-0 σετ τον Αίαντα Ευόσμου στο Ρέντη, για την εξ' αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αίας Ευόσμου 3-0 σετ (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Αίας Ευόσμου 3-0 σετ (τελικό)

Διαβάστε (από το gavros.gr) και παρακολουθήστε (από το OSFP TV) το ματς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου στο Ρέντη, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.