Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε»

«Να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε»
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 01:47

Για την πρώτη προημιτελική «μάχη» της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο CEV Καπ, κόντρα στην Μπουργκάς στην Βουλγαρία, την Τετάρτη (30/01) μίλησε ο Γκάβιν Σμιτ. Συγκεκριμένα, ο Καναδός διαγώνιος του Θρύλου δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε την προσπάθειά μας στην προημιτελική φάση του CEV Καπ και δουλεύουμε για την πρόκριση στα ημιτελικά. Θα είναι σημαντικό για εμάς να επανεστιάσουμε και να προετοιμαστούμε για δύσκολους αγώνες, αφού τελειώσαμε επιτυχημένα την παρουσία μας στο Λιγκ Καπ. Το πιο σημαντικό είναι, ότι θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να παίξουμε σε μια καλή διοργάνωση για να βελτιωθούμε και να εξελιχθούμε ως ομάδα, καθώς προχωράμε στο υπόλοιπο της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα!

Αποφασισμένος για το πρώτο βήμα!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 18:30 την Μπουργκάς στη Βουλγαρία στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «8» του CEV Cup. Live ενημέρωση στο gavros.gr.

Ομαδική προσπάθεια

Ομαδική προσπάθεια

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει αλλάζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ώστε να έχει πολλές πρωταγωνίστριες η ομάδα του και να μην φαίνεται η απουσία της Χίπε.