Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

«Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 - 00:51

Μπορεί η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού να ηττήθηκε από την Μπουργκάς στην Βουλγαρία, στον πρώτο προημιτελικό του CEV Καπ, ωστόσο ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ πιστεύει στην πρόκριση στην τετράδα. Ο Ισπανός κόουτς του Θρύλου παραχώρησε δηλώσεις και τόνισε, ότι οι Πειραιώτες μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να προκριθούν στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Συγκεκριμένα, ο Μουνιόθ είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό το γνωρίζαμε από πριν. Η Μπουργκάς παίζει πολύ καλά μέσα στην έδρα της. Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, πήραμε το πρώτο σετ και το δεύτερο κρίθηκε στο τέλος στις λεπτομέρειες. Κάποια λάθη μας στην άμυνα έδωσαν τη νίκη στη Βουλγαρική ομάδα. Στην έδρα μας θα είναι σίγουρα ένα διαφορετικό παιχνίδι, θα είμαστε πιο δυνατοί ώστε να πάρουμε μια καθαρή νίκη και να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο χρυσό σετ, για να πάρουμε εκεί την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας! Θα δημιουργήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν και αυτό θα δώσει ώθηση στους παίκτες μας για την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, μπορείς να προκριθείς!

Θρύλε, μπορείς να προκριθείς!

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, παρότι προηγήθηκε, ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Μπουργκάς στην Βουλγαρία, για τον πρώτο προημιτελικό του CEV Καπ.