Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στον Πορφύρα οι «ερυθρόλευκες»

Κόντρα στον Πορφύρα οι «ερυθρόλευκες»
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 20:38

Με τον Πορφύρα στο «Π. Σαλπέας» θα αναμετρηθεί το Σάββατο (02/02) στις 20:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι πανέτοιμες για ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας στο τελευταίο τους αγώνα ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Με εξαίρεση την Σάσκια Χίπε δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των υπόλοιπων αθλητριών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Διαβάστε επίσης

«Συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις»

«Συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις»

Για το Σαββατιάτικο (02/02) ματς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού με τον Πορφύρα στο «Παναγιώτης Σαλπέας», για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ, μίλησε η Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

«Να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

«Να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

Ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Κομοτηνή, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να κρατήσουν το μυαλό τους στη σωστή κατεύθυνση.