Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα Ρέντη, μετά Καραϊσκάκη!

Πρώτα Ρέντη, μετά Καραϊσκάκη!
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 15:34

Δύο μεγάλες «μάχες» πρόκρισης, σε ποδόσφαιρο και βόλεϊ, δίνει την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου. Πρώτα με αντίπαλο την Νεφτοχίμικ Μπουργκάς στο βόλεϊ και μετά με την Ντιναμό Κιέβου στο ποδόσφαιρο. Σε «Μελίνα Μερκούρη» και «Γ. Καραϊσκάκης», αντίστοιχα.

Κι αυτό που θα χρειαστεί ο Θρύλος είναι τον κόσμο δίπλα του και στο βόλεϊ. Στη μεγάλη «μάχη» για να περάσει στην 4άδα του ΣΕΒ Καπ. Για όσους έχουν πρόβλημα με το μεταφορικό μέσο, υπάρχει πλάνο για να πάνε και στο Ρέντη.

Όπως αναφέρει και η σχετική ενημέρωση από τη Θύρα 7: «Την Πέμπτη 14/2 στις 17:00, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών δίνει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο της στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για τον λόγο αυτό, και την καλύτερη εξυπηρέτηση των οπαδών μας, θα υπάρχουν πούλμαν που θα αναχωρήσουν από το Καραϊσκάκη στις 16:00 για το γήπεδο του Ρέντη, και αμέσως μετρά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψουν Καραϊσκάκη για τον αγώνα της ομάδας μας με την Ντιναμό Κιέβου. Όσοι μετακινηθούν με τα εν λόγω πούλμαν, η είσοδος τους στο γήπεδο του Ρέντη θα είναι δωρεάν».

Διαβάστε επίσης

Στροφή στο Κύπελλο!

Στροφή στο Κύπελλο!

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της φάσης των «16» του θεσμού. Με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου να αντιμετωπίζει την Τετάρτη (06/02, 18:00) τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό του Ρέντη.