Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι στον ουρανό για να μας προστατεύουν»

«Είναι στον ουρανό για να μας προστατεύουν»
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 00:05

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού δεν θα «παλέψει» κόντρα στον Ηρακλή, το Σάββατο (09/02) μόνο για το 43-0 σερί. Θα τα δώσει όλα για τη νίκη, προκειμένου να την αφιερώσει στα 21 αδέρφια μας, που «έφυγαν» άδικα πριν από 38 χρόνια, όπως τόνισε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ σε δηλώσεις του. Με τον Ισπανό κόουτς του Θρύλου να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Αύριο επιστρέφουμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ηρακλή ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στα φυσιολογικά του επίπεδα απόδοσης και για αυτό το λόγο σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη, για να τιμήσουμε τους φιλάθλους μας που μας άφησαν το 1981. Τους φιλάθλους που είναι η ψυχή του συλλόγου και είναι στον ουρανό για να μας προστατεύουν. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ και η ομάδα μας θα δώσει όλη την ερυθρόλευκη καρδιά της για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

«Νίκη για έναν επιπλέον λόγο»

«Νίκη για έναν επιπλέον λόγο»

«Να τιμήσουμε τη μνήμη των φιλάθλων μας», δήλωσε η Κατερίνα Γιώτα για το Σαββατιάτικο (09/02) ματς με την Θέτιδα Βούλας στο κλειστό του Ρέντη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Θέτιδα Βούλας Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Θέτιδα Βούλας Live

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ υποδέχεται στο Ρέντη την την ομάδα των Νοτίων Προαστίων στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ. Live στις 15:00 στο gavros.gr.

Μοναδικό πρόβλημα η Χίπε

Μοναδικό πρόβλημα η Χίπε

Την Θέτιδα Βούλας θα υποδεχθεί στο Ρέντη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το Σάββατο (09/02, 15:00) για την 15η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ.