Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο»

«Να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο»
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 01:49

Στις οικογένειες των θυμάτων της Θύρας 7 αφιέρωσε τη νίκη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ κόντρα στη Θέτιδα Βούλας η Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός των «ερυθρολεύκων» στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχήθηκε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Η πασαδόρος του Ολυμπιακού τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η χθεσινή ημέρα είναι μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη για τον σύλλογο μας. Για αυτό θέλουμε να αφιερώσουμε στις οικογένειες και στα θύματα της Θύρας 7 τη σημερινή νίκη. Είναι ένα τραγικό γεγονός που μας συγκλονίζει και εμάς στο σύλλογο και όλο τον ελληνικό αθλητισμό και εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Όσον αφορά το αγωνιστικό πραγματοποιήσαμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και φτάσαμε σε μια εύκολη νίκη. Στη συνέχεια θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις».

Διαβάστε επίσης

Νίκη για την Μπουργκάς

Νίκη για την Μπουργκάς

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο CEV Καπ επικράτησε με 3-1 σετ της πρωτοπόρου Χεμπάρ και έτσι ανέβηκε την εκτη θέση στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.

Και τώρα Μπουργκάς!

Και τώρα Μπουργκάς!

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ούτε κόντρα στον Ηρακλή, επικράτησε με 3-0 σετ παίρνοντας την 43η διαδοχική του νίκη στη Βόλεϊ Λιγκ και έδειξε πανέτοιμος για το ματς της Πέμπτης για το CEV Καπ.