Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον κόσμο μας για την πρόκριση» (vid)

«Με τον κόσμο μας για την πρόκριση» (vid)
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 08:20
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Το σύνθημα για την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Καπ έδωσε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, μιλώντας στο gavros.gr. Ο πολύπειρος κεντρικός μίλησε για τη νίκη επί του Ηρακλή, για το επερχόμενο ματς του Θρύλου με την Μπουργκάς, καθώς και για την σημασία της παρουσίας των ΓΑΥΡΩΝ στο κλειστό του Ρέντη την Πέμπτη (14/02) στον δεύτερο προημιτελικό με την βουλγαρική ομάδα.

Αρχικά, ο Ανδρέαδης δήλωσε: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Κερδίσαμε μία ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν αρκετά καλοί σε πολλούς τομείς, κρατάμε αυτή την εμφάνιση και δουλεύουμε για το μέλλον, που έρχονται τώρα τα σημαντικά ματς, όπως είναι με την Μπουργκάς, την Πέμπτη. Θέλουμε νίκη με 3-0 ή 3-1 στη χειρότερη και από εκεί και έπειτα, να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο χρυσό σετ».

Και πρόσθεσε: «Πάντα ο κόσμος είναι ο έβδομος παίκτης της ομάδας, με την συμπαράστασή του και τον παλμό που θα δώσει, θα μας δώσει κάτι παραπάνω. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά και το βλέπουμε σαν νίκη. Το σημαντικότερο για εμάς, είναι να παίζουμε καλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στην Μπουργκάς!

Με το μυαλό στην Μπουργκάς!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Πέμπτης (14/02) κόντρα στην βουλγαρική ομάδα.

Νίκη για την Μπουργκάς

Νίκη για την Μπουργκάς

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο CEV Καπ επικράτησε με 3-1 σετ της πρωτοπόρου Χεμπάρ και έτσι ανέβηκε την εκτη θέση στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.