Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνοπλος για τη μεγάλη ανατροπή!

Πάνοπλος για τη μεγάλη ανατροπή!
Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 - 23:30

Πανέτοιμος για τε ρεβάνς της Πέμπτης (14/2, 17:00) με τη Μπουργκάς, στο Ρέντη, για την δεύτερη «μάχη» του CEV Καπ, είναι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά την ήττα στη Βουλγαρία με 3-1 σετ, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή, παίρνοντας τα τέσσερα πολυπόθητα σετ (3-0, ή 3-1 και επικράτηση στο χρυσό σετ), προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Καπ.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Διαβάστε επίσης

Με πάθος και ψυχή για την πρόκριση

Με πάθος και ψυχή για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Ρέντη την Μπουργκάς και θέλει τέσσερα σετ για να πάρει την πρόκριση στους «4» του CEV Καπ. Live στις 17:00 στο gavros.gr/CS7.

Πρώτα Ρέντη, μετά Καραϊσκάκη!

Πρώτα Ρέντη, μετά Καραϊσκάκη!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα μπορεί με πούλμαν να μεταβεί από το Καραϊσκάκη στο Ρέντη για το ματς με την Μπουργκάς, ενώ στη συνέχεια τα πούλμαν θα μεταφέρουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ πίσω στο Ναό για το ματς με την Ντιναμό Κιέβου.