Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οριστικά στις Σέρρες το Φάιναλ 4 των Γυναικών

Οριστικά στις Σέρρες το Φάιναλ 4 των Γυναικών
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 15:40

Οριστικά στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών θα φιλοξενηθεί 5-6 Απριλίου το φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών. Η διοργάνωση εγκρίθηκε χθες ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών όπως αναφέρει το τοπικό site Infonews24.

Αναλυτικά το κείμενο του ρεπορτάζ έχει ως εξής:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε το θέμα της συνδιοργάνωσης του final 4 κυπέλλου γυναικών Ελλάδος 2019 που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 7 Απριλίου 2019 με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, που συνεδρίασε σήμερα το βράδυ.

Όπως είχε αναφέρει σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το Infonews24 στις 8 Δεκεμβρίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είχε καταθέσει την επίσημη πρότασή του προς το Δήμο Σερρών για την ανάληψη της μεγάλης διοργάνωσης του final four του κυπέλλου γυναικών βόλεϊ, η οποία τελικά έγινε πανηγυρικά αποδεκτή από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Πρόκειται για μία μεγάλη και σημαντική διοργάνωση, που μπορεί να φέρει την πόλη των Σερρών στο επίκεντρο του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ».

Διαβάστε επίσης

«Ζεσταίνεται» ο Θρύλος! (pics)

«Ζεσταίνεται» ο Θρύλος! (pics)

Την προθέρμανση του για την ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Μπουργκάς πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Ρέντη.

Με πάθος και ψυχή για την πρόκριση

Με πάθος και ψυχή για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Ρέντη την Μπουργκάς και θέλει τέσσερα σετ για να πάρει την πρόκριση στους «4» του CEV Καπ. Live στις 17:00 στο gavros.gr/CS7.