Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ μεγάλη νίκη, περήφανος για όλους»

«Πολύ μεγάλη νίκη, περήφανος για όλους»
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 07:58

Χαρούμενος ήταν ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μπουργκάς! Ο Ισπανός προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την ομάδα του, αλλά και για όλο το σταφ του Θρύλου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πλέον τα ματς κόντρα στην Τρεντίνο είναι δύσκολα, αλλά ο Ολυμπιακός θα παλέψει για το καλύτερο.

Ο Ισπανός κόουτς δήλωσε: «Τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια μαζί με το υπόλοιπο σταφ να κρατήσουμε τους παίκτες ήρεμους. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη για την οποία είμαι περήφανος για όλους. Όπως επίσης και για τον κόσμο.

Η Τρεντίνο είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια. Είναι στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Ιταλίας μαζί με την Ματσεράτα. Είναι μια από τις δυνατότερες ομάδες του κόσμου. Πρέπει να καταλάβουμε την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε στον επόμενο γύρο. Φυσικά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε εμπειρίες αλλά και να ευχαριστηθούμε αυτά τα ματς.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας βοήθησε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλα τα παιχνίδια έχουν στιγμές που η ομάδα «υποφέρει» αλλά με αυτόν τον κόσμο είναι πολύ εύκολο και πολύ ωραίο να επιστρέφεις. Είναι πολύ καλό να γίνεται αυτό».

Διαβάστε επίσης

Μια «γροθιά» ομάδα και κόσμος! (vid)

Μια «γροθιά» ομάδα και κόσμος! (vid)

Παίκτες και ΓΑΥΡΟΙ φώναξαν δυνατά «Ολυμπιακός» και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Καπ. Δείτε το βίντεο του gavros.gr