Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Canadian gun!

Canadian gun!
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 22:40

Φανταστική σεζόν με την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού πραγματοποιεί ο Γκάβιν Σμιτ. Ο Καναδός διαγώνιος «σκοτώνει» κάθε αντίπαλο σε Ελλάδα και Ευρώπη, όντας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Θρύλου. Και, φυσικά, το πρώτο «πιστόλι» των Πειραιωτών. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο «γίγαντας» του Καναδά σκοράρει 17,8 πόντους ανά ματς! Επίδοση εντυπωσιακότατη.

Ο Σμιτ μετρά σχεδόν 400 πόντους με την ερυθρόλευκη φανέλα! Συγκεκριμένα, έχει σκοράρει 393 πόντους σε 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, σε πρωτάθλημα δηλαδή, Κύπελλο, Λιγκ Καπ και CEV Καπ.

Μάλιστα, οι 101 (93 από επίθεση) εξ αυτών είναι στην Ευρώπη. Με τον Σμιτ να είναι τρίτος καλύτερος σκόρερ στο CEV Καπ, με ελάχιστη διαφορά (105) από τον δεύτερο, τον οποίο, όπως φαίνεται, θα τον ξεπεράσει σύντομα. Και αυτό διότι ανήκει στην Μπουργκάς, η οποία δεν συνεχίζει στην διοργάνωση, καθώς αποκλείστηκε την περασμένη Πέμπτη (14/2) από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Φρέντρικ Γκούσταβσον με 117, έχοντας παίξει, όμως, πέντε σετ παραπάνω από τον Σμιτ. Στα επόμενα ματς, λοιπόν, ο Σμιτ μπορεί να φτάσει στην κορυφή των σκόρερ της Ευρώπης!

Ο Καναδός «μπομπέρ» αποδεικνύει περίτρανα, γιατί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επέμεναν για την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι…

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό»

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό»

Στο εξαιρετικό σερβίς που είχε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Κόρινθο στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σε δηλώσεις του.