Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πύργος» Μάρκους Μπέμε!

«Πύργος» Μάρκους Μπέμε!
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 - 00:28

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Μάρκους Μπέμε. Ο Γερμανός κεντρικός διανύει καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Κάτι που αποδεικνύεται και από τα στατιστικά του, τα οποία είναι εξαιρετικά. Ο «πύργος» έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, προσφέροντας τα μέγιστα στην έως τώρα πορεία του Θρύλου ως τα ημιτελικά του CEV Καπ.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Γερμανός «γίγαντας» είναι ο κορυφαίος μπλόκερ στη διοργάνωση! Πιο αναλυτικά, είναι πρώτος στη σχετική λίστα, έχοντας τα περισσότερα κερδισμένα μπλοκ και συγκεκριμένα, 22. Με τον Άνταμ Ζάιτσεκ και τον Νικολάι Κάρτεβ να ακολουθούν με 20 και 18, αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο Μπέμε βρίσκεται στην 16η θέση των καλύτερων σκόρερ του θεσμού, μετρώντας 69 πόντους σε έξι ματς!

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στον Εθνικό

Συνέχεια κόντρα στον Εθνικό

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το ματς κόντρα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό»

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό»

Στο εξαιρετικό σερβίς που είχε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Κόρινθο στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σε δηλώσεις του.

Canadian gun!

Canadian gun!

O τρίτος σκόρερ του CEV Καπ, Γκάβιν Σμιτ, σκοράρει 17,8 πόντους ανά ματς, μετρώντας συνολικά 393 με τη φανέλα του Ολυμπιακού!