Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα Αλεξανδρούπολη μετά Ιεράπετρα

Πρώτα Αλεξανδρούπολη μετά Ιεράπετρα
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 20:40

Με μοναδικό στόχο την νίκη και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα (20-21/4) η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη ώστε την Τετάρτη (20/2) να αντιμετωπίσει τον Εθνικό στην νοκ άουτ αναμέτρηση της φάσης των «8» της διοργάνωσης.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι έχει στη διάθεσή του όλους του τους αθλητές.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη αποτελείται από τους Ραφαήλ Κουμεντάκη, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Κώστα Χριστοφιδέλη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκο Ζουπάνη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Άκη Δαρίδη, Νίκο Σμαραγδή, Τόντορ Αλεξίεφ και Γιώργο Παπαλεξίου.

Διαβάστε επίσης

Ήττα για την Τρεντίνο...

Ήττα για την Τρεντίνο...

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «4» του CEV Cup δεν μπόρεσε να κερδίσει την Βερόνα, χάνοντας με 3-2 στο τάι μπρέικ για την SuperLega.

Όλοι μαζί για την υπέρβαση!

Όλοι μαζί για την υπέρβαση!

Τα εισιτήρια για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup (26/2), μεταξύ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και της Τρεντίνο, στο Ρέντη...