Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέχεια κόντρα στους Μακεδόνες

Συνέχεια κόντρα στους Μακεδόνες
Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 - 09:59

Μετά την εύκολη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρη στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην Ηλιούπολη, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού συνεχίζονται την Παρασκευή (22/2).

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τους Μακεδόνες Αξιού (Live στις 19:00 στο gavros.gr) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague των Γυναικών, με στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους το οποίο τις έχει φέρει μόνες πρώτες στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» θα διατίθενται την Παρασκευή (22/2) από τις 17:00, εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ των Ανδρών με την Τρεντίνο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (26/2).

Διαβάστε επίσης

Ημέρα κληρώσεων για τον Θρύλο!

Ημέρα κληρώσεων για τον Θρύλο!

Τα «εμπόδια» που θα κληθούν να ξεπεράσουν για την πρόκριση στον τελικό και τον ημιτελικό των Κυπέλλων αντίστοιχα, μαθαίνουν σήμερα, Παρασκευή (22/2, 12:00) η ανδρική και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.