Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε τριπλό ταμπλό...

Σε τριπλό ταμπλό...
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 09:44

Μια ακόμα εβδομάδα με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν σε τριπλό... ταμπλό. Σε βόλεϊ, πόλο και μπάσκετ με τις τρεις ανδρικές ομάδες του Θρύλου να έχουν σημαντικά ματς.

Η αρχή γίνεται από το βόλεϊ. Την Τρίτη το απόγευμα (26/2, 19:00) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τρεντίνο στο «Μελίνα Μερκούρη» στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup. Την σπουδαία ιταλική ομάδα. Την ίδια ημέρα, λίγο αργότερα (21:30), η ομάδα πόλο Ανδρών αγωνίζεται στο Σπλιτ κόντρα στην Γιαντράν για το LEN Champions League.

Η εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή (1/3, 21:30) με το μεγάλο ματς στο μπάσκετ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΣΕΦ, για την Euroleague, με την νίκη να είναι επιτακτική για να επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στα θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Τα «μαγικά χαρτάκια» με την Τρεντίνο

Τα «μαγικά χαρτάκια» με την Τρεντίνο

Συνεχίζεται τη Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων, ως τις 18:00, από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων. Το ίδιο και την Τρίτη (10:00-14:00), ενώ από τις 15:00 θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του «Μελίνα Μερκούρη».

Γεμίζουμε το Ρέντη για την υπέρβαση!

Γεμίζουμε το Ρέντη για την υπέρβαση!

Συνεχίζεται (10:00-18:00) η πώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο πρώτο ημιτελικό του CEV Cup, την Τρίτη (26/2) στο κλειστό του Ρέντη, μεταξύ Ολυμπιακού και Τρεντίνο.

Υπόθεση μιας ώρας...

Υπόθεση μιας ώρας...

Καλή εμφάνιση για τις Κορασίδες του Θρύλου, νίκησαν 3-0 τον Σαρωνικό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.