Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια γροθιά κόσμος και ομάδα για να γράψουν ιστορία!

Μια γροθιά κόσμος και ομάδα για να γράψουν ιστορία!
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 11:37
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Την Τρίτη το απόγευμα, στις 19:00, ο Ολυμπιακός δίνει ένα ματς που έχει ιστορική αξία. Αντιμετωπίζει την Τρεντίνο, στον πρώτο ημιτελικό για το CEV Cup. Σε ένα ματς που η ιταλική ομάδα είναι το φαβορί. Αλλά στον αθλητισμό όλα γίνονται. Αρκεί να το πιστεύεις, αρκεί να παλεύεις, αρκεί να παλέψεις με όλες τις δυνάμεις σου!

Κι αυτό θέλουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι». Σε αυτή τη μεγάλη «μάχη», όμως, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν τον έξτρα παίκτη μαζί τους. Διότι ο κόσμος του Θρύλου δεν θα κάνει απλά τη διαφορά. Θα παίξει... μπάλα στο πλευρό της ομάδας.

Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά... Κι όμως μπορεί όταν αναφερόμαστε σε εκείνον του Ολυμπιακού! Διότι έχει καταφέρει άπειρες φορές στο παρελθόν να αλλάξει τα δεδομένα, ανεξαρτήτως αθλήματος, και να αποτελέσει πλεονέκτημα για την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, στο πόλο, σε όλα τα αθλήματα.

Στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Τρίτης ο κόσμος και η ομάδα θα είναι μια γροθιά. Και θα κάνουν τη διαφορά. Ενωμένοι, θα προσπαθήσουν να γράψουν μια «χρυσή» σελίδα, από τις πιο «χρυσές», στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ Ανδρών! Αρκεί να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος, ποια η δυναμική του!

Διαβάστε επίσης

Τα «μαγικά χαρτάκια» με την Τρεντίνο

Τα «μαγικά χαρτάκια» με την Τρεντίνο

Συνεχίζεται τη Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων, ως τις 18:00, από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων. Το ίδιο και την Τρίτη (10:00-14:00), ενώ από τις 15:00 θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του «Μελίνα Μερκούρη».

Σε τριπλό ταμπλό...

Σε τριπλό ταμπλό...

Μια ακόμα εβδομάδα με πολλές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τα τμήματα του Ολυμπιακού. Ξεχωρίζει ο ημιτελικός στο βόλεϊ με την Τρεντίνο.

Γεμίζουμε το Ρέντη για την υπέρβαση!

Γεμίζουμε το Ρέντη για την υπέρβαση!

Συνεχίζεται (10:00-18:00) η πώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο πρώτο ημιτελικό του CEV Cup, την Τρίτη (26/2) στο κλειστό του Ρέντη, μεταξύ Ολυμπιακού και Τρεντίνο.