Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος θα μας δώσει ενέργεια»

«Ο κόσμος θα μας δώσει ενέργεια»
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 16:24

Στους ρυθμούς του πολύ μεγάλου αγώνα με την Τρεντίνο κινούνται άπαντες στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι ώστε να τα δώσουν όλα στον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ δύσκολη ομάδα.

Ο Γκάβιν Σμιτ σε δηλώσεις του, έκανε κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ ώστε να βρεθούν στο «Μελίνα Μερκούρη» μιας δίνουν έξτρα ενέργεια στους «ερυθρολεύκους».

Ο Καναδός μπομπέρ τόνισε χαρακτηριστικά: «Την Τρίτη είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Βρισκόμαστε στον ημιτελικό του CEV Cup και αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι σκληρό και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας και περιμένουμε ότι θα δημιουργήσουν σπουδαία ατμόσφαιρα. Περιμένουμε να έρθουν στο γήπεδο, να κάνουν πολύ… φασαρία και να μας δώσουν μεγάλη ενέργεια».

Διαβάστε επίσης

Τα «μαγικά χαρτάκια» με την Τρεντίνο

Τα «μαγικά χαρτάκια» με την Τρεντίνο

Συνεχίζεται τη Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων, ως τις 18:00, από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων. Το ίδιο και την Τρίτη (10:00-14:00), ενώ από τις 15:00 θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του «Μελίνα Μερκούρη».