Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνει την υπέρβαση, γράφει ιστορία!

Κάνει την υπέρβαση, γράφει ιστορία!
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 07:58

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη «μάχη» με την Παγκόσμιο πρωταθλήτρια. Σύγκρουση «γιγάντων» απόψε (26/2, live στις 19:00 στο gavros.gr/CS7) στο κλειστό του Ρέντη! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρεντίνο στο Ρέντη, για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup. Με τον Θρύλο να στοχεύει στη νίκη επί των παντοδύναμων Ιταλών και στο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και τη θερμή συμπαράσταση των ΓΑΥΡΩΝ, προκειμένου να πετύχουν το μεγάλο τους στόχο. Το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στο Τρέντο, την επόμενη Τρίτη (5/3).

Και το θετικό είναι, ότι η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα.

Όσον αφορά στα εισιτήρια: «Τα εισιτήρια των 20€ (VIP Κερκίδα), 30€ (Court Seats) έχουν εξαντληθεί. Η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει και ανέρχονται στην τιμή των 10€ (Κεντρική Κερκίδα-Τμήματα Α. Β. Γ. Δ.) και 5€ (πέταλο) θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Tμήματος Μελών-Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19–Εμπορική Στοά) σήμερα (10:00-16:00).

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ΔΕΝ θα ισχύουν η Κάρτα Μέλους και Κάρτα Junior. Tα VIP διαρκείας της σεζόν 2018-2019 ισχύουν κανονικά».

Διαβάστε επίσης

Τα τελευταία εισιτήρια...

Τα τελευταία εισιτήρια...

Από τις 10:00 το πρωί στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, ενώ από τις 15:00 στα εκδοτήρια του «Μελίνα Μερκούρη» εάν δεν έχουν εξαντληθεί νωρίτερα.

Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό!

Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό!

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία την Τρίτη, στις 19:00, στο «Μελίνα Μερκούρη». Εκεί όπου με τον κόσμο στο πλευρό του, αναζητεί την υπέρβαση κόντρα στην Τρεντίνο.