Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλες νίκες, επικές προκρίσεις!

Μεγάλες νίκες, επικές προκρίσεις!
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 14:15

Μεγάλη βραδιά απόψε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Ρέντη την Τρεντίνο, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, που έχει κατακτήσει και τον τίτλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Ολυμπιακός, πάντως, σκοπεύει να κοιτάξει στα… μάτια την ιταλική ομάδα. Όπως έχει δείξει στη φετινή του, ευρωπαϊκή πορεία, είναι ικανός για όλα!

Πέντε νίκες σε έξι ματς έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στη διοργάνωση. Και θα μπορούσαν, εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί, να είχαν το απόλυτο στα φετινά ευρωπαϊκά τους ματς στο CEV Cup. Δύο νίκες στα πρώτα ματς κόντρα στην Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ. Αρχικά 3-0 σετ στο Ρέντη και μετά με 3-2 σετ στη Λευκορωσία.

Η επόμενη αντίπαλος των «ερυθρολεύκων», η τουρκική Μπουγιούκσεχιρ, δεν μπόρεσε να βάλει… δύσκολα στον Θρύλο. Νίκη με 3-1 στην Τουρκία, αλλά και το ίδιο σκορ (3-1 σετ) στη ρεβάνς και άνετη πρόκριση. Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε στα προημιτελικά.

Στο πρώτο ματς με την Μπουργκάς, στη Βουλγαρία, έφτασε μια… ανάσα από το 2-0 σετ, αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά ηττήθηκε με 3-1 σετ. Η ρεβάνς, όμως, ήταν ένα απίστευτο ματς από κάθε άποψη.

Ένας Θρύλος εκπληκτικός που πήρε τρία σετ κι επικράτησε με 3-0 σετ. Οδήγησε την διαδικασία της πρόκρισης στο «χρυσό» σετ. Το πήρε κι αυτό και με ένα τρομερό 4-0 σετ, προκρίθηκε στην 4άδα όπου τον περιμένει η Τρεντίνο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλες νίκες, επικές προκρίσεις!
Μεγάλες νίκες, επικές προκρίσεις!
Μεγάλες νίκες, επικές προκρίσεις!

Διαβάστε επίσης

«Πάμε όλοι μαζί!» (vid)

«Πάμε όλοι μαζί!» (vid)

Δεν πρέπει να λείπει κανείς από το «Μελίνα Μερκούρη». Για να μπορέσει ο Θρύλος να κάνει την υπέρβασή του κόντρα στην Τρεντίνο.

Όλα έτοιμα στο Ρέντη! (pics)

Όλα έτοιμα στο Ρέντη! (pics)

To «σπίτι» του Θρύλου είναι έτοιμο να υποδεχθεί την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο. Το ίδιο και οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ...

Λίγες ώρες έμειναν...

Λίγες ώρες έμειναν...

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ματς με την Τρεντίνο, το απόγευμα της Τρίτης στο Ρέντη.