Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάμε όλοι μαζί!» (vid)

«Πάμε όλοι μαζί!» (vid)
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 15:42

Μεγάλη βραδιά η αποψινή για τον Ολυμπιακό. Μεγάλη βραδιά καθώς ο Θρύλος θα ψάχνει την υπέρβαση, να γράψει μια «χρυσή» -από τις πιο «χρυσές»- σελίδα στην ιστορία του. Κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Τρεντίνο.

Όλοι στο Ρέντη απόψε. Όλοι στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται ακόμα περισσότερο στη στήριξη του κόσμου τους απόψε. Για να «σπρώξουν» τον Θρύλο σε αυτή τη μεγάλη «μάχη». Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα παίξει… μπάλα και αυτό είναι που μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Δείτε και το σχετικό βιντεάκι που ανέβασε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στα social media του, καλώντας τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα. Ενωμένοι σε αυτή τη μεγάλη «μάχη»!

View this post on Instagram

Let's do this???????????? #osfp #Olympiacos #OlympiacosSFP #volleyball #CEVCupM

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης

Όλα έτοιμα στο Ρέντη! (pics)

Όλα έτοιμα στο Ρέντη! (pics)

To «σπίτι» του Θρύλου είναι έτοιμο να υποδεχθεί την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο. Το ίδιο και οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τρεντίνο 0-3 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τρεντίνο 0-3 σετ (Τελικό)

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα! O Ολυμπιακός υποδέχεται (26/2, live στις 19:00 στο gavros.gr/CS7) την Τρεντίνο στο κλειστό του Ρέντη, για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup.

Μεγάλες νίκες, επικές προκρίσεις!

Μεγάλες νίκες, επικές προκρίσεις!

Η πορεία του Θρύλου προς τον ημιτελικό με την Τρεντίνο περιλαμβάνει πέντε νίκες σε έξι ματς και το απίθανο 4-0 σετ, μαζί με το «χρυσό», κόντρα στην Μπουργκάς.