Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» (vid, pics)

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» (vid, pics)
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 - 18:48

H πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (19:00) την Τρεντίνο στο κλειστό του Ρέντη, για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup. Με τον Θρύλο να στοχεύει στη νίκη επί των παντοδύναμων Ιταλών και το βήμα για την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους για το σπουδαίο αυτό ματς! Και είναι έτοιμοι. Για την ακρίβεια, πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν μία από τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη. Την Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Και το θετικό είναι, ότι η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα.

Νωρίτερα, πριν ξεκινήσουν το ζέσταμα στο Ρέντη, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο του gavros.gr, οι «ερυθρόλευκοι» μαζεύτηκαν όλοι μαζί και φώναξαν «Ολυμπιακός», δίνοντας το σύνθημα για την υπέρβαση!

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τρεντίνο 0-3 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τρεντίνο 0-3 σετ (Τελικό)

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα! O Ολυμπιακός υποδέχεται (26/2, live στις 19:00 στο gavros.gr/CS7) την Τρεντίνο στο κλειστό του Ρέντη, για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup.

Όλα έτοιμα στο Ρέντη! (pics)

Όλα έτοιμα στο Ρέντη! (pics)

To «σπίτι» του Θρύλου είναι έτοιμο να υποδεχθεί την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο. Το ίδιο και οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ...