Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αναγνώριση αποτελεί μεγάλο κέρδος!

Η αναγνώριση αποτελεί μεγάλο κέρδος!
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 10:16

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, κόντρα την Τρεντίνο και βρέθηκε κοντά σε μια υπέρβαση. Αλλά οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που συνέβαλλαν, τελικά, για να μην έρθει αυτή όσον αφορά το σκορ του ματς. Σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» είναι νικητές. Κι αυτό δεν είναι μια αυθαίρετη σκέψη ή πρόταση, αλλά όσα έλεγαν μετά το τέλος του ματς από την πλευρά της ιταλικής ομάδας.

Μεγάλο κέρδος η αναγνώριση και η καταξίωση! Όταν αυτά τα λόγια βγαίνουν από το στόμα των ανθρώπων της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας, το σίγουρο είναι ένα. Και κάτι κάνεις καλά και στο σωστό δρόμο είσαι για να γίνεις ακόμα καλύτερος. Δεν ήταν μόνο ο κόσμος, ο εκπληκτικός κόσμος του Ολυμπιακού, που μνημόνευσαν από την Τρεντίνο μετά το φινάλε του πρώτου ημιτελικού του CEV Cup.

Είχαν να πούν και για την πολύ καλή εμφάνιση των «ερυθρολεύκων», σημειώνοντας πώς ο νικητής κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κι αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μα και όλους στον σύλλογο, να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι του για να συνεχίσει να γίνεται καλύτερη αυτή η ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ (vid)

Απίστευτη ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ (vid)

Το βίντεο της Θύρας 7 από τον πρώτο ημιτελικό του CEV Cup, όπου ακόμα και τα μέλη της Τρεντίνο υποκλίθηκαν στους οπαδούς του Θρύλου, που ήταν στις κερκίδες του «Μελίνα Μερκούρη».