Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να αντιστρέψουμε την κατάσταση»

«Να αντιστρέψουμε την κατάσταση»
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019 - 08:38

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να διευρύνει το αήττητο σερί της κόντρα στον Φοίνικα, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να βγάλουν αντίδραση.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ, όπου υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να τα δώσουν όλα στην Ιταλία, στον επαναληπτικό με την Τρεντίνο.

«Ήταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι αλήθεια πως προερχόμαστε από μία δύσκολη αναμέτρηση κι ακολουθεί το εκτός έδρας με την Τρεντίντο. Ο Φοίνικας από την πλευρά του έπαιξε πάρα πολύ καλά και νίκησε δίκαια το παιχνίδι» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Για να συμπληρώσει πώς «Από την πλευρά μας θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία για να αγωνιστούμε κόντρα σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Η CEV αποθεώνει τον κόσμο του Θρύλου (pic)

Η CEV αποθεώνει τον κόσμο του Θρύλου (pic)

Υπόκλιση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ στους ΓΑΥΡΟΥΣ και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού του CEV Cup με την Τρεντίνο.