Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ιταλία ο Θρύλος για τη ρεβάνς με την Τρεντίνο

Στην Ιταλία ο Θρύλος για τη ρεβάνς με την Τρεντίνο
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 - 21:20

Στην Ιταλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (04/03) η αποστολή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για το ματς με την Τρεντίνο στο πλαίσιο του 2ου ημιτελικού του CEV Cup, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη (05/03) στις 21:30.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην γειτονική χώρα κόντρα στην πανίσχυρη ιταλική ομάδα, με τον Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Θρύλος γνωρίζει ότι έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του μετά την ήττα με 3-0 σετ στο Ρέντη κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Συλλόγων, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Διαβάστε επίσης

«Πετάει» για Ιταλία

«Πετάει» για Ιταλία

Την Δευτέρα (4/3) αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για το Τρέντο ενόψει του ματς με την Τρεντίνο.

Νίκη για Τρεντίνο πριν τον Ολυμπιακό

Νίκη για Τρεντίνο πριν τον Ολυμπιακό

Με πρωταγωνιστή τον Ράσελ που είχε 19 πόντους η αντίπαλος του Θρύλου επικράτησε με 3-1 σετ εκτός έδρας της Μιλάνο και συνέχισε με νίκη για το πρωτάθλημα της Ιταλίας.