Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικό το πρόσημο της Ευρώπης

Θετικό το πρόσημο της Ευρώπης
Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 - 17:22

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/3). Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την δεύτερη τους ήττα από την πανίσχυρη και παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο και έτσι η παρουσία του Θρύλου σταμάτησε στους «4» του CEV Cup.

Όμως η ευρωπαϊκή χρονιά της ομάδας του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν. Μια χρονιά με θετικό πρόσημο. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμα βήμα προς την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Μάλιστα το καλύτερο παράσημο για τους Πειραιώτες είναι καθολική παραδοχή από τους Ιταλούς. Τόσο για τον κόσμο της ομάδας, όσο και για την εικόνα της και στα δύο ματς. Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη ομάδα η οποία παίρνει σετ από την Τρεντίνο στην μέχρι τώρα πορεία της στο CEV Cup.

Δεν είναι μικρό πράγμα η παρουσία δύο σερί χρονιές σε φάση των τεσσάρων στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι πέρσι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στον τελικό της Ευρώπης κόντρα στη Ραβένα. Με την εικόνα του ΣΕΦ, να μνημονεύεται ακόμα στο ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Οι πορείες του «αυτοκράτορα» αποτελούν την ιδανική βάση για τα καλύτερα που έρχονται στο μέλλον στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης