Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδώνει» την πρωτιά στο Ζηρίνειο!

«Κλειδώνει» την πρωτιά στο Ζηρίνειο!
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 - 19:19

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (14/3, 19:00) την Κηφισιά στο Ζηρίνειο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας με νίκη κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η οποία δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα play off. Μάλιστα θα το κάνουν ενώ θα απομένουν δύο αγωνιστικές ώστε να ολοκληρωθεί ο φετινός μαραθώνιος.

Ο Θρύλος την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στις 23/3, ενώ την 22η υπάρχει το δεύτερο ρεπό του δεύτερου γύρου.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι έχει στη διάθεσή του όλους του τους αθλητές.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα φουλ για το 9ο σερί!

Και τώρα φουλ για το 9ο σερί!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 3-0 σετ της Θέτιδας Βούλας και πήρε την πρόκριση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στις Σέρρες.

Οι αντίπαλοι στο Final 4

Οι αντίπαλοι στο Final 4

Πανναξιακός, ΑΟ Θήρας και ΑΕΚ είναι οι άλλες τρεις ομάδες που θα βρεθούν στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις Σέρρες μαζί με τον Ολυμπιακό.