Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ξεκίνησε η… συλλογή τίτλων του Κοβάτσεβιτς!

Όταν ξεκίνησε η… συλλογή τίτλων του Κοβάτσεβιτς!
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 20:03
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η κλήρωση καμία φορά παίζει περίεργα παιχνίδια. Την Πέμπτη (14/3) έγινε η κλήρωση για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα μπαλάκια να βγάζουν κόντρα στον Ολυμπιακό την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 που θα διεξαχθεί στις Σέρρες.

Στην πόλη της βόρειας Ελλάδας λοιπόν ο Θρύλος στο 11ο Final 4 που θα συμμετάσχει θα διεκδικήσει το 9ο και μάλιστα διαδοχικό του Κύπελλο. Με τον προπονητή της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να είναι έτοιμος να βάλει στην προσωπική του συλλογή το τέταρτο τρόπαιο του θεσμού και όγδοο συνολικά με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο η ΑΕΚ ξυπνά ευχάριστες μνήμες για τον Σέρβο προπονητή. Ο Κοβάτσεβιτς ήρθε στον Ολυμπιακό το 2015 και από την πρώτη κιόλας του σεζόν κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα.

Όμως ο πρώτος τίτλος που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό, ήταν αυτός του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον τελικό της Χίου. Κόντρα στην ΑΕΚ. Όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει φέτος ο Ολυμπιακός. Σίγουρα αυτή η συγκυρία ξυπνά ευχάριστες μνήμες για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Διαβάστε επίσης

«Πλήρωσε» την κακή υποδοχή…

«Πλήρωσε» την κακή υποδοχή…

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει στο Ζηρίνειο την Κηφισιά, χάνοντας με 3-1 σετ για την 20η αγωνιστική της Volleyleague.

Τραυματίστηκε ο Πετρέας

Τραυματίστηκε ο Πετρέας

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση στο 2ο σετ στο ματς με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο και έτσι δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο υπόλοιπο του αγώνα.