Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε παίξε γερά!

Θρύλε παίξε γερά!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 13:20

Τελευταίο ματς για τον Ολυμπιακό στην κανονική περίοδο της Volley League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Μελίνα Μερκούρη», στις 17:00. Ο Θρύλος χρειάζεται έναν πόντο για να είναι και μαθηματικά πρώτος. Αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και τους παίκτες του. Δεν θα μπουν στο ματς το απόγευμα για να πάρουν τα δύο σετ που χρειάζονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί που έχουν φέτος με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, στο League Cup στο Ρέντη, ενώ σε λίγο καιρό έρχεται και ο ημιτελικός του Κυπέλλου. Μια νίκη σήμερα θα δώσει και ψυχολογία στον Ολυμπιακό εκτός από την μαθηματική κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Διαβάστε επίσης

Στην «μάχη» της πρωτιάς ο κόσμος παίζει... μπάλα!

Στην «μάχη» της πρωτιάς ο κόσμος παίζει... μπάλα!

Η μοναδική ομάδα του Ερασιτέχνη που δεν έχει «κλειδώσει» την πρώτη θέση είναι το βόλεϊ Ανδρών. Αυτό θα κάνει σήμερα (17:00) στο Ρέντη με τον ΠΑΟΚ, αλλά χρειάζεται την ώθηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

VAR στο κλειστό του Ρέντη!

VAR στο κλειστό του Ρέντη!

Το ματς (23/3, 17:00) με τον ΠΑΟΚ θα περάσει στην ιστορία ως το πρώτο, στο οποίο θα κάνει την… εμφάνισή του το γνήσιο βίντεο ρέφερι.

Για να «καπαρώσει» την κορυφή!

Για να «καπαρώσει» την κορυφή!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη και θέλει δύο σετ προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Live στις 17:00 στο gavros.gr/ERT Sports.