Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

VAR στο κλειστό του Ρέντη!

VAR στο κλειστό του Ρέντη!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 15:45

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (17:00) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη, για το πρωτάθλημα της Volley League. Το σημερινό ματς θα περάσει στην ιστορία ως το πρώτο, στο οποίο θα κάνει την… εμφάνισή του το γνήσιο βίντεο ρέφερι ή Video Check ή VAR, όπως είναι πιο ευρέως γνωστό από τον αντίστοιχο σύστημα στο ποδόσφαιρο.

Ο εξοπλισμός του νέου συστήματος έφτασε στην Ελλάδα μαζί με ειδικευμένο προσωπικό από την Ιταλία, που θα λειτουργήσει το Video Check όπως και στα ματς του CEV Champions League, ενώ θα υπάρχει σύνδεση με την τηλεοπτική μετάδοση αλλά και την οθόνη εντός του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 3-1 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 3-1 σετ (Τελικό)

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου υποδέχεται (17:00) τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, για την 21η αγωνιστική στην Volley League. Live στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports HD.

Στην «μάχη» της πρωτιάς ο κόσμος παίζει... μπάλα!

Στην «μάχη» της πρωτιάς ο κόσμος παίζει... μπάλα!

Η μοναδική ομάδα του Ερασιτέχνη που δεν έχει «κλειδώσει» την πρώτη θέση είναι το βόλεϊ Ανδρών. Αυτό θα κάνει σήμερα (17:00) στο Ρέντη με τον ΠΑΟΚ, αλλά χρειάζεται την ώθηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Θρύλε παίξε γερά!

Θρύλε παίξε γερά!

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δύο σετ για να είναι και μαθηματικά πρώτοι, αλλά ο στόχος τους είναι μια ακόμα φετινή νίκη με τον ΠΑΟΚ.