Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημαντικός ο τρόπος που αντιδράσαμε»

«Σημαντικός ο τρόπος που αντιδράσαμε»
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 20:46

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ στο Ρέντη και έτσι μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας η οποία δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ της Volleyleague.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ισπανός προπονητής του Θρύλου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του έμεινε συγκεντρωμένη μέχρι τον τελευταίο πόντο και έτσι πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά: «Γνωρίζαμε καλά ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει προετοιμασμένος για να χτυπήσει αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που παίξαμε σήμερα. Εκτός από το πρώτο σετ, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ δυνατός στο σερβίς αλλά ήταν πολύ σημαντικό ο τρόπος που αντιδράσαμε στο τρίτο σετ, όταν ο αντίπαλός μας βρισκόταν μπροστά. Καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τον τελευταίο πόντο του αγώνα με αποτέλεσμα να κάνουμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Τα «καρφώματα» είναι αμέτρητα!

Τα «καρφώματα» είναι αμέτρητα!

Νέο «γλέντι» στο Ρέντη με τον ΠΑΟΚ (3-1), πρωτιά και απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Θρύλου.