Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος μας δίνει τρομερή δύναμη κι αυτό φάνηκε» (vid)

«Ο κόσμος μας δίνει τρομερή δύναμη κι αυτό φάνηκε» (vid)
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 08:39
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο πόσο πολύ βοηθάει η παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ σε όλα τα ματς, στάθηκε στις δηλώσεις του στο gavros.gr ο Νίκος Σμαραγδής.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του Θρύλου μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα υποσχέθηκαν ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ τόνισε ότι αυτές οι νίκες ανεβάζουν την ψυχολογία της ομάδας.

Η κανονική περίοδος τελειώνει με αυτό που θέλατε, μια νίκη σε ένα ακόμα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σας δίνει ψυχολογία και για την συνέχεια αλλά και για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για τα πλέι οφ που ενδεχομένως θα τα ξαναπείτε στους τελικούς.

«Ναι είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη. Πρώτον γιατί μας δίνει την πρώτη θέση που την θέλαμε πάρα πολύ και δεύτερον γιατί είναι ένα ψυχολογικό αβαντάζ να έχουμε νίκες συνέχεια απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και πέρα από τις δύο κακές εμφανίσεις που είχαμε, ξαναήρθαμε και υποσχεθήκαμε όλοι μας ότι θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Νομίζω ότι αυτό φάνηκε ακόμα και όταν ήμασταν λίγο πίσω στο σκορ, δείξαμε ότι αυτό δεν μας επηρεάζει. Πήραμε τη νίκη όπως έπρεπε και δείξαμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε για την πρώτη θέση. Αυτή τη στιγμή έχουμε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ, περιμένουμε με τον ΠΑΟΚ να παίξουμε πολύ δυνατά παιχνίδια και στον ημιτελικό Κυπέλλου και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα είμαστε οι δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε καθημερινά για να πάρουμε τους τίτλους που τώρα κρίνονται».

Η ψυχολογία με νίκες σε αυτά τα παιχνίδια και ο τρόπος με τον οποίο έρχονται βοηθά για τα παιχνίδια που ακολουθούν;

«Σίγουρα βοηθάνε. Έχουμε χαρακτηριστεί ότι είχαμε ένα πολύ δυνατό αήττητο, ένα σερί. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όταν χάθηκε. Ακόμα και σήμερα όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με 1-0 ή στο τρίτο σετ δείξαμε ότι είμαστε κυρίαρχοι και πήραμε τη νίκη και το αποτέλεσμα που θέλετε».

Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα το οποίο κρίνεται στο τάραφλεξ αλλά ο κόσμος νομίζω σας βοήθησε αρκετά.

«Ο κόσμος δίνει τρομερή δύναμη και αυτό φάνηκε, τον χρειαστήκαμε. Ήταν δίπλα μας, τον θέλουμε δίπλα μας από εδώ και πέρα που έρχονται όλα τα κρίσιμα παιχνίδια. Γέμισε το κλειστό δύο φορές με την Τρεντίνο και με τη βουλγάρικη ομάδα (σ.σ.: την Μπουργκάς) και σήμερα έδωσε βροντερό παρών. Από εδώ και πέρα ξέρουμε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας και εμείς υποσχόμαστε να του χαρίσουμε νίκες».

Διαβάστε επίσης

Αφιέρωμα στον Τερβαπόρτι!

Αφιέρωμα στον Τερβαπόρτι!

Οι Φινλανδοί ασχολήθηκαν με τον διεθνή του πασαδόρο και την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Volley League με τον Ολυμπιακό.