Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διέλυσε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε MVP ο Σμιτ!

«Διέλυσε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε MVP ο Σμιτ!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 20:48

Εξαιρετικός ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι τη φετινή σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Γκάβιν Σμιτ. Ο Καναδός διαγώνιος στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», «κάρφωσε» ουκ ολίγες φορές τον ΠΑΟΚ, τελειώνοντας το ματς με 23 πόντους με 17/27 τελειωμένες επιθέσεις (ποσοστό αποτελεσματικότητας 63%), 3 πόντους από μπλοκ, 3 άσσους και μόλις 3 λάθη σε επίθεση και 3 χαμένα σερβίς σε 20 συνολικά που εκτέλεσε.

Για αυτόν τον λόγο ο Σμιτ αναδείχθηκε MVP της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague. Μάλιστα έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που αναδεικνύεται για δεύτερη φορά πολυτιμότερος παίκτης αγωνιστικής, ενώ αυτή είναι η 103η φορά που παίκτης του Ολυμπιακού παίρνει την ατομική διάκριση.

Ο Γκάβιν Σμιτ ξεκίνησε την διεθνή του καριέρα από την Volley League και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν 2007-08. Μαζί με το καναδικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 9 διαφορετικά πρωταθλήματα. Είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1986, αγωνίζεται διαγώνιος, είναι διεθνής και έχει ύψος 2.08.

Διαβάστε επίσης

Στη Σαντορίνη πριν το Final-4

Στη Σαντορίνη πριν το Final-4

Φινάλε στην κανονική περίοδο για τις «ερυθρόλευκες» κόντρα στον ΑΟ Θύρας, πριν την τελική φάση του Κυπέλλου (5-6/4) στις Σέρρες.