Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν μπορώ να την προλάβω τη Στέλλα, πρέπει να γίνει κάτι μαγικό» (vid)

«Δεν μπορώ να την προλάβω τη Στέλλα, πρέπει να γίνει κάτι μαγικό» (vid)
Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 - 08:05

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ. Οι «ερυθρόλευκες» ρίχνονται στη μάχη ενός ακόμα Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Ενόψει των αγώνων, αλλά και του πρώτου ημιτελικού κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε στην ομοσπονδία η Αρέτα Κονόμη.

Η λίμπερο του Ολυμπιακού, αρχικά τόνισε:

«Εννοείται ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα ξεκινάει γι’ αυτά τα παιχνίδια. Πάμε στην ουσία για τον πρώτο στόχο, για τον δεύτερο μετά το ευρωπαϊκό, για να πάρουμε το ένατο Κύπελλο. Έχουμε μεγάλη διάθεση, περιμένουμε πως και πως. Ανυπομονούμε», ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα σε παιχνίδια που είναι νοκ άουτ πάντα υπάρχει ένα άγχος αλλά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ λογικό και νομίζω ότι έχουμε δείξει μετά από τόσα χρόνια ότι θα πάμε δυνατά όπως είπα για το ένατο. Θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαρές και από εκεί και πέρα να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη.

Σίγουρα στο μυαλό μας είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Ο Ευρωπαϊκός στόχος χάθηκε ήδη από εκεί και πέρα το Κύπελλο είναι το πρώτο που έρχεται, είμαι αισιόδοξη όμως και για την συνέχεια και για το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι θα κάνουμε κάτι διαφορετικό στις Σέρρες. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, η ομάδα όπως είπα είναι έτοιμη και από εκεί και πέρα να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Στέλλα Χριστοδούλου είναι έτοιμη να πιάσει την πρώτη θέση σε κατακτήσεις Κυπέλλων ενώ έπεται η ίδια.

«Δεν μπορώ να την προλάβω τη Στέλλα, πρέπει να γίνει κάτι μαγικό. Αλλά εντάξει δεν το σκεφτόμαστε έτσι ακριβώς. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική αλλά σίγουρα και τα εννιά τρόπαια για τον σύλλογο είναι κάτι μοναδικό. Είδα διαφορά στο δεύτερο μισό από στο πρώτο μισό γιατί ήταν περισσότερες νέες παίκτριες μαζί, οπότε χρειάστηκε λίγος χρόνος και στην πορεία που ήρθα κι εγώ ήταν λίγο πιο οικεία τα πράγματα για κάποιες παλιές αθλήτριες. Εκεί η ομάδα έδεσε παραπάνω στη χημεία και στο παιχνίδι αυτό φαίνεται. Η δύναμη του Ολυμπιακού σίγουρα είναι ο ελληνικός κορμός που έχει όλα αυτά τα χρόνια. Και νομίζω ότι θα παραμείνει το ίδιο και τα υπόλοιπα χρόνια».

Διαβάστε επίσης