Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το καλύτερο που μπορούμε για να κατακτήσουμε το Κύπελλο» (vid)

«Το καλύτερο που μπορούμε για να κατακτήσουμε το Κύπελλο» (vid)
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 20:14
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει στόχο από την αρχή της χρονιάς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του Final-4 των Σερρών, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Θρύλου, παράλληλα τόνισε ότι το επίπεδο του γυναικείου βόλεϊ ανεβαίνει καθημερινά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πόλη των Σερρών για την φιλοξενία.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη των Σερρών για την φιλοξενία αλλά και για τις συνθήκες που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα. Όλοι έχουν καλές πιθανότητες ώστε να παίξουν καλό βόλεϊ σε αυτό το Final-4. Όλες οι ομάδες έχουν έρθει με κάποιες φιλοδοξίες, κανείς δεν ήρθε εδώ για να χάσει αυτό είναι το σίγουρο.

Εμείς έχουμε τους στόχους μας από την αρχή της χρονιάς και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κερδίσουμε το Κύπελλο.

Θα ήθελα να πω κάτι ακόμα για το γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου, βήμα-βήμα η ποιότητα του γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα ανεβαίνει κάθε σεζόν. Σιγά-σιγά αλλά το μόνο σίιγουρο είναι ότι ανεβαίνει.

Μπορείτε να το δείτε αυτό και από τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων ετών από τον Ολυμπιακό, την περσινή σεζόν η Σαντορίνη έκανε κάποια καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη, επίσης και η Εθνική ομάδα πήρε καλά αποτελέσματα και την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Υπάρχει πολύ μέλλον πιστεύω για το γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν προκαλεί πίεση στο σύλλογο η κατάκτηση τίτλων ανέφερε:

«Πάντα όταν είσαι στον Ολυμπιακό υπάρχει πίεση. Ο Ολυμπιακός ως σύλλογος πρέπει να κερδίζει πάντα όλα τα παιχνίδια και όλα τα τρόπαια. Αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο το έχουμε συνηθίσει, πρέπει να το έχουμε συνηθίσει. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι κάτι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη χρονιά είχαμε δυστυχώς τον τραυματισμό της Σάσι, όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό, αφού ήταν και η MVP της περσινής σεζόν, αλλά αυτό είναι επίσης και ένα πλεονέκτημα της ομάδας. Ότι έχουμε πολλές παίκτριες υψηλού επιπέδου και οι υπόλοιπες προσπαθούν λίγο περισσότερο. Σίγουρα μας λείπει, αλλά όχι και τόσο αφού όπως έχετε δει έχουμε παίξει σε ένα πολύ καλό επίπεδο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αυτή είναι η ποιότητα της ομάδας και του συλλόγου».

Διαβάστε επίσης

«Διψάω για τίτλους» (vid)

«Διψάω για τίτλους» (vid)

Ορεξάτη ώστε να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου στη συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Η ομάδα είναι έτοιμη»

«Η ομάδα είναι έτοιμη»

Η Αρέτα Κονόμη τόνισε ότι τόσο εκείνη όσο και οι συμπαίκτριές της είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το 9ο Κύπελλο στην ιστορία των «ερυθρόλευκων».

Το γήπεδο του Final-4 (pics)

Το γήπεδο του Final-4 (pics)

Πλήρως ανακαινισμένο το Δ.Α.Κ. Σερρών όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.