Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με όλα τα «όπλα» για το 24-0!

Με όλα τα «όπλα» για το 24-0!
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 17:19

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (6/4) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τη «μάχη» των προημιτελικών των πλέι οφ της Volleyleague να συνεχίζεται και τη σειρά των ματς να μεταφέρεται στο κλειστό γυμναστήριο Μετς, μετά τη νίκη (3-0) του Θρύλου στο στο Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος! Εκεί, όπου αν περάσουν, θα περιμένουν έναν εκ των Φοίνικα και Παμβοχαϊκό. Οι πρωταθλητές, μάλιστα, στοχεύουν και στην 24η συνεχόμενη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Το θετικό είναι, ότι οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στο Μετς χωρίς προβλήματα. Και αυτό, διότι ο κόουτς, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του «Αυτοκράτορα» αποτελούν οι Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ και Γιώργος Παπαλεξίου.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-0 (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Κυπέλλου την ΑΕΚ, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό. Live στις 18:00 στο gavros.gr/ERTSportsHD.