Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επικεντρωνόμαστε στον τελικό»

«Επικεντρωνόμαστε στον τελικό»
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 22:48

Την πρόκριση σε έναν ακόμα τελικό πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την επικράτησή της στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου, που διεξάγεται στις Σέρρες, κόντρα στην ΑΕΚ με 3-0 σετ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η πρώτη σκόρερ των «ερυθρολεύκων», Ρίγκαν Χουντ Σκοτ, στις δηλώσεις της τόνισε ότι η ομάδα της πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα προκειμένου να πάρει τον τίτλο.

Αναλυτικά, η πολύπειρη Αμερικανίδα ακραία είπε:

«Είμαστε ευτυχισμένες που κερδίσαμε τον ημιτελικό και αύριο θα βρεθούμε στον τελικό. Αφήνουμε πίσω μας τον ημιτελικό και επικεντρωνόμαστε στον τελικό. Συμφωνώ με τον προπονητή μου ότι αν θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο χρειάζεται να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση από την σημερινή».

Διαβάστε επίσης

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Κοβάτσεβιτς!

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Κοβάτσεβιτς!

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού παρέμεινε στο ΔΑΚ των Σερρών προκειμένου να παρακολουθήσει τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας...

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΟ Θήρας

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΟ Θήρας

Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε επική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 στο τάι μπρέικ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Final-4 των Σερρών.

«Έτοιμες για ένα ακόμα τρόπαιο» (pic)

«Έτοιμες για ένα ακόμα τρόπαιο» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για την πρόκρισή τους στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος.