Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα δώσουμε το 100% για το Κύπελλο»

«Θα δώσουμε το 100% για το Κύπελλο»
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 01:28

Ικανοποιημένη από την άνετη νίκη-πρόκριση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με 3-0 επί της ΑΕΚ στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε σε δηλώσεις της η Στέλλα Χριστοδούλου.

Η αρχηγός του Θρύλου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης ενώ τόνισε ότι κάθε χρόνο στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η κατάκτηση των τίτλων.

Αναλυτικά, είπε:

«Είμαι χαρούμενη που η ομάδα σήμερα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι νοκ-άουτ που ξέρουμε ότι πάντα υπάρχουν ιδιαιτερότητες και έχει και λίγο παραπάνω άγχος. Παρόλα αυτά το διαχειριστήκαμε καλέ και έτσι πήραμε μια φαινομενικά εύκολη νίκη.

Πλέον, όλη η προσοχή μας στρέφεται στον τελικό. Προφανώς θέλουμε το Κύπελλο και θα δώσουμε το 100% για να το κατακτήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Σηκώνει το 9ο σερί!

Σηκώνει το 9ο σερί!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στις Σέρρες και είναι πανέτοιμη για έναν ακόμα τίτλο. Live στις 21:15 στο gavros.gr/ERTSportsHD.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΟ Θήρας

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΑΟ Θήρας

Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε επική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 στο τάι μπρέικ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Final-4 των Σερρών.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Κοβάτσεβιτς!

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Κοβάτσεβιτς!

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού παρέμεινε στο ΔΑΚ των Σερρών προκειμένου να παρακολουθήσει τον άλλο ημιτελικό ανάμεσα σε Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας...