Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φανήκαμε πιο διαβασμένοι και παίξαμε πιο συγκεντρωμένα»

«Φανήκαμε πιο διαβασμένοι και παίξαμε πιο συγκεντρωμένα»
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 23:16

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης κόντρα στην ΑΕΚ. Με τον διεθνή ακραίο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στον δεύτερο προημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague.

Μετά τη λήξη του ματς, ο «Ράφα», o οποίος σημείωσε 11 πόντους, τόνισε σε δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Κερδίσαμε μια μαχητική και δύσκολη ομάδα, όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι. Στο σημερινό ματς φανήκαμε πιο διαβασμένοι, παίξαμε πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε σταθερά υψηλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι αντιστάσεις της ΑΕΚ έπεφταν όσο κυλούσε το παιχνίδι και, έτσι, φτάσαμε στο 3-0, που μας δίνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά και συνεχίζουμε την πορεία μας για το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Η κούπα αφιερωμένη στην άτυχη Γιώτα!

Η κούπα αφιερωμένη στην άτυχη Γιώτα!

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού αφιέρωσαν τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδος στην Γιώτα, η οποία τραυματίστηκε στη διάρκεια του ματς με τον ΑΟ Θήρας. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η κεντρική του Θρύλου, η οποία αποθεώθηκε από τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Απίστευτη ατυχία για την Γιώτα!

Απίστευτη ατυχία για την Γιώτα!

Η διεθνής κεντρική του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο δεύτερο σετ του τελικού με τον ΑΟ Θήρας, στο αριστερό γόνατο, και έφυγε για τα αποδυτήρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Θήρας 3-1 σετ (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Θήρας 3-1 σετ (Τελικό)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στις Σέρρες και είναι πανέτοιμη για έναν ακόμα τίτλο. Live στις 21:15 στο gavros.gr/ERTSportsHD.