Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι δύσκολο να ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου»

«Είναι δύσκολο να ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου»
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 01:40

Στον τραυματισμό της Κατερίνας Γιώτα και στο γεγονός ότι επισκίασε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ των γυναικών, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Τζίνα Λαμπρούση.

Η κεντρική του Ολυμπιακού, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ δύσκολο να έχεις να αντιμετωπίσεις τον χειρότερό του εαυτό, ενώ παράλληλα αφιέρωσε την κούπα στην μεγάλη άτυχη του αγώνα στο Δ.Α.Κ. των Σερρών.

Αναλυτικά, η Τζίνα Λαμπρούση μίλησε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Σε έναν τελικό όλα είναι ανοιχτά. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αφήσουν την κούραση στην άκρη, ειδικά ο ΑΟ Θήρας που την προηγούμενη μέρα έπαιξε έναν μεγάλο ημιτελικό. Εμείς μπήκαμε συγκεντρωμένες, ήρθε το σοκ του τραυματισμού της Γιώτα, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τον τραυματισμό της Γιώτα: «Ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό. Είναι μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική ομάδα, γιατί είναι ένα πολύτιμο στέλεχος και των δύο ομάδων».

Για την αφιέρωση του τίτλου στην άτυχη συμπαίκτριά τους: «Το κάναμε για την Κατερίνα. Είπαμε πως δεν πρέπει να χάσουμε το Κύπελλο και τα δώσαμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να της την αφιερώσουμε. Δυστυχώς αυτό που συνέβη με την Κατερίνα μάς άφησε μια πίκρα».

Για τον επόμενο στόχο, το πρωτάθλημα: «Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και τώρα πάμε για το νταμπλ. Είναι δύσκολο να ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου. Κάθε χρόνο το επίπεδο πέφτει, αλλά ελπίζουμε του χρόνου να ανέβει. Θέλουμε να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και με την επιστροφή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που είναι μεγάλες δυνάμεις θα ανέβει το επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Περήφανη η Ζακχαίου! (pic)

Περήφανη η Ζακχαίου! (pic)

Χαρούμενη για το Κύπελλο που κατέκτησε με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού εμφανίστηκε η νεαρή κεντρική, μέσω των social media…

Και το… ξήλωμα συνεχίζεται!

Και το… ξήλωμα συνεχίζεται!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόλυση του Σάκη Ψάρρα, με την… υπέρ ομάδα του καλοκαιριού να τον αντικαθιστά με τον μπαμπά του Ντίμα Φιλίποφ, Γιούρι.